į pradžią turinys susisiekite  
NAUJIENOS
2020-07-06. KLAUSIMĖLIS: AR MUMS REIKALINGA RUKLOS SVETAINĖ?

Išpirktas svetainės veikimo laikas eina į pabaigą. Rašyti į ją, dalintis informacija, norinčių neatsiranda. Galima suprasti, kad svetainė rukliečiams iš esmės nėra reikalinga. Apie tai esame rašę anksčiau. Suprantama, svetainė nėra pirmo būtinumo "produktas" ir be jos galima puikiausai apsieiti. 

 

Dėl vietinės informacijos stokos, teko suktis iš padėties, svetainėje talpinant įdomesnę ir aktualesnę informaciją iš kitų portalų. Ypač tokią, kurią televizija pateikti vengia arba nušviečia iškreiptai. Nustebino, kad rukliečiai dėl to nesupyko ir naująją informavimo kryptį priėmė labai palankiai: per paskutinįjį mėnesį sulaukėme tiek patiktukų, kiek anksčiau per metus. Tai rodo mūsų tinklalapio skaitytojų aukštą intelektualinį lygį ir poreikį kokybiškai informacijai. 

 

Tiesa, tokios medžiagos paieška ir atranka atima nemažai laiko administratoriui, bet užtat sutaupo jį nuolatiniams lankytojams, kurie nori sekti politinį gyvenimą, tačiau neturi kada klaidžioti interneto platybėse. Dėl palankios rukliečių reakcijos, planus dėl svetainės uždarymo tenka pristabdyti ir bandyti ieškoti kelių jos išsaugojimui. Juo labiau, kad svetainės lankomumas stebinantis ir po truputį vejasi kai kuriuos rajoninius portalus.

Kviečiame ištikimiausius svetainės lankytojus pareikšti savo nuomonę dėl svetainės reikalingumo ir galimybių ją išsaugoti. Rašykite į žemiau pateikiamą pašto formą.    

 

http://www.manorukla.lt/naujienos-54/lt/2020-05-29---svetaines-ateiti-nulems-skaitytojai-1436.html 



Susisiekite su mumis!

Vardas:*
Vardas:*
Įmonė:
El. paštas:*
Telefonas:
* Privalomi laukai
Siųsti