į pradžią turinys susisiekite  
NAUJIENOS
2021-09-28. APIE PADĖTĮ RUKLOJE

Iš 21 pabėgusio imigranto rasti aštuoni...

 

Kaip matėme iš LNK žinių reportažo iš Rukos, bet nematėme per LRT, Bilotaitė arba nevaldo situacijos arba tiesiog meluoja. Meluoja ir pareigūnai. Suprantama, į migrantų pasisakymus reikia žiūrėti kritiškai, bet sunku netikėti savo akimis.

 

Tai kas gi vyko Rukloje? Ruklos centro vadovė sako, - migrantams yra teikiama būtinoji medicininė pagalba. Trečia valanda nakties, migrantas kreipiasi į centro darbuotojus, dėl vaiko sveikatos pablogėjimo. Anot centro vadovės, centro darbuotojai patikrino vaiko sveikatą ir nustatė kad ji yra stabili. Pakartotinai centro darbuotojas patikrino vaiko sveikatą septintą valandą ir nustatė, kad vaikui pakilo temperatūra.

 

Čia pat susipainioja ir pasako, kad vaiko sveikata buvo tikrinta penktą valandą. Pasirodo nebuvo kviesta jokia greitoji pagalba, o vaiką prieš mirtį apžiūrėjo socialinio darbuotojo padėjėjas. Anot viešojoje erdvėje sklandančios informacinės anties, tėvui pranešus apie sergantį vaiką, iškarto buvo iškviesta greitoji medicinos pagalba.

 

Kyla įtarimas, kas Vidaus reikalų ir Socialinės apsaugos ministrės teigdamos, kad vaiko mirtis ir neramumai Rukloje nesusiję, arba meluoja arba nežino ką kalba. Malšinti riaušes pareigūnams buvo svarbiau nei rūpintis vaiko sveikata.

---

Bilotaitė ir policija eilinį kartą apsimelavo. Pasirodo vaikas Ruklos pabėgėlių stovykloje mirė todėl, kad greitosios pagalbos automobilis važiavo penkias valamdas, o tuo metu policija migrantus vaišino ašarinėmis dujomis. Remkime melagių vyriausybę...

 

O čia tiesiai šviesiai apie migrantus:

 

https://www.youtube.com/watch?v=uhQBLbrApTw&t=1490s