į pradžią turinys susisiekite  
NAUJIENOS
2016-12-27. PAVĖLAVĘS LAIŠKAS

 

 

 

 

 

 

 

Kaip Jūs visi jau žinote, artinasi mano gimtadienis. Kiekvienais metais mano garbei surengiama didžiulė šventė, tad manau, kad ir šiais metais ši šventė įvyks.


Šiuo laikotarpiu visi skuba apsipirkti, ieško dovanų, mirga daugybė reklamų televizijoje, radijuje bei spaudoje, visa tai vis garsiau skelbia, kad mano gimtadienis jau artinasi. Iš tikro gera žinoti, kad kai kurie žmonės nors kar...tą metuose galvoja ir apie mane. Tačiau pastebiu ir kitą dalyką: jei pradžioje žmonės suprato ir dėkojo už visą ką jiems padariau, tai laikui bėgant jie vis sunkiau beatsimena šios šventės priežastį. 


Šeimos ir draugai susiburia maloniai praleisti laiką, bet jau ne visada žino šios šventės prasmę. Atsimenu kaip praeitais metais mano garbei buvo suruošta didžiulė puota, stalas nukrautas skaniausiais valgiais. Kambaryje buvo nuostabios dekoracijos ir daugybė dovanų. Bet žinote ką? Aš nebuvau pakviestas.....Tik teoriškai buvau garbės svečias, nes niekas manęs neatsiminė ir niekas neatsiuntė man pakvietimo.


Nors šventė buvo mano garbei, bet kai ta nuostabi diena atėjo, mane paliko lauke, prieš pat nosį užtrenkę duris. O aš taip norėjau būti kartu su visais ir pasidalinti vaišėmis. Tiesą pasakius tai jau manęs visai nebestebina, nes jau eilę metų prieš mane užsitrenkia visos durys.


Kadangi nebuvau pakviestas, tyliai prisijungiau prie švenčiančiųjų ir stebėjau. Visi gėrė, valgė, krėtė kvailystes ir garsiai juokėsi iš visko. Galiausiai atėjo tas storas žmogelis su balta barzda ir ilgu raudonu paltu. Jis nesustodamas juokėsi: cha,cha, cha..po to atsisėdo į krėslą , o visi vaikai bėgo prie jo ir šaukė: Kalėdų senelis, Kalėdų senelis, tarsi šventė būtų buvusi jo garbei....


Vidurnaktį visi pradėjo sveikinti vienas kitą ir glėbesčiuotis. Aš plačiai ištiesiau savo rankas ir laukiau, kada nors kas ateis manęs apkabinti ir ....žinote ką.... niekas pas mane neatėjo. Staiga visi ėmė keistis dovanomis ir jas išvynioti. Kai viskas jau buvo išpakuota pažvelgiau ar neliko netyčia nors vienos dovanėlės ir man... Idomu ką Jūs jaustumėte, jei Jūsų gimimo dieną visi keistusi dovanomis, o Jūs negautumėte nė vienos?


Galiausiai supratau, kad šiame vakarėlyje nebuvau nei laukiamas, nei trokštamas ir tyliai išėjau.


Noriu, kad per šių metų Kalėdas leistumėte man ateiti į Jūsų gyvenimus. Tikiu, kad prisiminsite, jog daugiau kaip prieš 2000 metų aš atėjau į šį pasaulį, kad už Jūsų nuodėmes atiduočiau savo gyvybę ir Jus išgelbėčiau.
Šiandieną aš tetrokštu vieno, kad Jūs VISA ŠIRDIMI tuo tikėtumėte.


Kadangi daugelis nepakvietė manęs į šventę praeitais metais, šį kartą surengsiu šventę pats ir tikiuosi, kad Jūs gausiai prie manės prisijungsite. Teigiamo atsakymo į mano kvietimą vardan paskleiskite šią žinią kuo plačiau- visiems ką pažįstate.


Visą amžinybę už tai būsiu Jums dėkingas.
Labai stipriai Jus myliu ir bučiuoju--
Jėzus