į pradžią turinys susisiekite  
NAUJIENOS
2018-07-06. REAKCIJA

Portale „Jonavos žinios“ perskaičiau straipsnį, kuris, mano nuomone, yra šmeižikiško pobūdžio ir dergia Ruklos vardą. Taip, yra Rukloje žmonių, kurie yra viskuo nepatenkinti, man jų gaila, nes manau, kad jie yra ligoniai, turintys tam tikrų psichologinių problemų.


Niekas negali paprieštarauti, kad jau eilę metų Rukla keičiasi į gerą pusę. Be naujų infrastruktūros objektų, didelis dėmesys skiriamas jau esamiems infrastruktūros objektams, jų priežiūrai. Mano, kaip gyventojos nuomone, tiek UAB „Jonavos paslaugos“, besitvarkančios apie daugiabučių namų kiemus, tiek seniūnija, pasitelkdama visuomenei naudingus darbus atliekančius asmenis, daro viską, kad Rukloje būtų švaru ir jauku.


Taip, tenka apgailestauti, kad kai kurie socialines išmokas gaunantys asmenys, pasitelkti visuomenei naudingai veiklai, pasimuliuoja, tačiau tai ne masinis reiškinys, tai pavieniai atvejai. Nepaisant to, seniūnija savo pareigas, prižiūrint viešąją erdvę, pagal savo galimybes, atlieka maksimaliai, dėdama į tai visas pastangas. Visų, kasdien Ruklos gatves ir šaligatvius valančių žmonių, kuriuos šis straipsnis įžeidė vardu, neigiu kiekvieną šio straipsnio žodį, nes pati kasdien dirbu, kad šaligatviai ir gatvės būtų atitinkamai prižiūrėti.

 

Net pradėjau galvoti, kad nesuprantu, kaip turi būti valoma, jei kažkur kitur – Jaugeliškėse, Prauliuose, yra nuvalyta, o pas mus, ne. Pagalvojau, kad reikia pasižiūrėti kaip ten yra. Apvažiavau ne tik straipsnyje nurodytas vietas, bet ir patį rajono centrą – Jonavą. Likau labai nustebusi ir dar labiau nesupratusi straipsnio esmės. Pasirodo Rukloje gatvės ir šaligatviai yra prižiūrėti kur kas geriau, nei daugelyje Jonavos vietų, o apie kitose seniūnijose esančius „prižiūrėtus“ kelius, net neturiu ką pakomentuoti. Viską užfiksavau, išvadas pasidarykite patys.

 

Su pagarba, Ruklos gyventoja Olga Navickienė



Susisiekite su mumis!

Vardas:*
Vardas:*
Įmonė:
El. paštas:*
Telefonas:
* Privalomi laukai
Siųsti