į pradžią turinys susisiekite  
NAUJIENOS
2023-02-26. NEBALSUODAMAS TU BALSUOJI UŽ LIETUVOS SUNAIKINIMĄ

Algimantas Rusteika


Pasklaidykim naująjį rinkimų kodeksą, kurį jie patys sau nubalsavo rinkimų išvakarėse. Ten viskas numatyta.


Savivaldos rinkimai laikomi įvykusiais nepriklausomai nuo dalyvavusių rinkėjų skaičiaus. Net jei ateitų vieni tie keliolika procentų konservų šalininkų, kurie balsuos už ingridas, net jei ta jiems kuolą ant galvos tašytų - rinkimai bus įvykę. Fanatikai visada ateina.


Seimo rinkimuose reikia, kad ateitų 1/4, t.y. 25 % visų rinkėjų. Būtent tiek, kiek per praeitus rinkimus balsavo už "tradicinius" valstybės ir Tautos naikintojus - konservus, liberalus, laisviečius ir socdemus. Jų žmonės, giminės, artimieji ir biznio partneriai tikrai ateis ir "saviškius" išrinks.


O gal yra tų, kurie įsivaizduoja, kad visa Tauta neateis - jiems rekomenduočiau gydymą nuo haliucinacijų.


O mėgstančius gudriai, "teoriškai nagrinėti" neįmanomus, čemodano formos planetos klausimus galiu pradžiuginti - neišrinkus Seimo, senasis turės įgaliojimus tol, kol nebus išrinktas naujas Seimas. Pirmyn, jie to labai laukia.


Čia visiems tiems, kurie neateis į rinkimus ir vaidins, kad tuo labai patriotiškai išreikš savo tingų ir beprasmišką "protestą". Dėl to konservai uždaruose vakarėliuose padžiūgaus, pasišaipys iš kvailelių, valdiškos kanarėlės TV narveliuose pačiulbės apie piliečių neaktyvumą.
Ir visi nusiramins iki kito karto.