į pradžią turinys susisiekite  
NAUJIENOS
2023-06-22. IDĖJA RUKLAI


Pasisodinkime savo gėlynus !!!


Jei seniūnijai nereikia nesuderintos individualios gyventojo inciatyvos ir jo susodintų serenčių, tuomet kviečiame pasisodinti savo gėlynus PAGAL SUDERINTĄ PROJEKTĄ ir net gauti šiam projektui lėšų iš Dalyvaujamojo (pilietinio) biudžeto programos. Jums tereikia tik balsuoti už Ruklai pateiktą projektą „Pusiau požeminių atliekų konteinerių aikštelių apipavidalinimas augalais betoniniuose vazonuose“.


Ruklos mstl. yra 6 komunalinių atliekų konteinerių aikštelės, kurias siūloma apipavidalinti betoniniais vazonais su susodintomis nelepiomis ir nereikliomis gėlėmis, krūmais ar kitais augalais. Kiekvienai konteinerių aikštelei yra parengta vizualizacija, kad būtų lengviau įsivaizduoti, kaip viskas atrodys, jei surinksime reikiamą kiekį balsų ir gausime lėšų.


Kaip balsuoti:


Balsavimas vykdomas programėlėje Jonava, kurioje atidaroma skiltis „Apklausos“. Pasirinkus šią skiltį, reikia paspausti „Dalyvaujamasis biudžetas 2023“, toliau paspausti „Mažos apimties projektai Jonavos rajone iki 25 tūkst. eur“ ir balsuoti už Ruklos projektą „Pusiau požeminių atliekų konteinerių aikštelių apipavidalinimas augalais betoniniuose vazonuose“.


Jei neturit programėlės, galite balsuoti savivaldybės interneto svetainėje jonava.lt , kur yra skiltis „Gyventojams“, toliau renkamės „Apklausos“ ir ten taip pat randame gyventojų elektroninį balsavimą, tačiau balsuojant čia, reikės prisijungti elektroninėmis priemonėmis (e.parašu arba e. bankininkyste) ir toliau renkamės panašiai, kaip ir programėlėje: spaudžiam „Dalyvaujamasis biudžetas 2023“, po to „Mažos apimties projektai Jonavos rajone (iki 25 tūkst. Eur)“ ir balsuojame už Ruklos projektą „Pusiau požeminių atliekų konteinerių aikštelių apipavidalinimas augalais betoniniuose vazonuose“. Aktyvią nuorodą rasite apačioje. .


Nesinaudojantys minėtomis priemonėmis gali kreiptis į savo gyvenamosios vietos seniūniją, ten gausite apklausos lapą, kuriame tereiks pažymėti jums patikusius projektus, pasirašyti gautą dokumentą ir atiduoti jį seniūnijos darbuotojui. Ateidami į seniūniją nepamirškite turėti asmens dokumento įrodančio, kad esate Jonavos rajono gyventojas, nes už projektus gali balsuoti tik jonaviečiai.


https://www.jonava.lt/.../pusiau-pozeminiu-atlieku...